ΘΕΑ

Περιεχόμενα

Ειδήσεις - Άρθρα

 • 12 Αυγούστου, 2019
  Στο... ποτήρι των επισκεπτών της 84ης ΔΕΘ οι "12 Θεοί του Ολύμπου" δια χειρός της εταιρείας "12 Gods" - matrix24.gr

  Σε γραμμή αφετηρίας, με στόχο να κατακτήσουν με "όχημα" τις μηχανές καφέ, την ελληνική, αλλά και παγκόσμια αγορά, βρίσκονται οι 12 Θεοί του Ολύμπου, οι οποίοι συμπυκνωμένοι σε μια... κάψουλα, θα κάνουν πρεμιέρα στην 84η ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου), επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο "εμπνευστής", πτυχιούχος ανθοκομίας, επικεφαλής της εταιρείας "12 Gods", Φίλιππος Ζεμπίλας. Περισσότερα στο ­matrix24.

 • 30 Ιουλίου, 2019
  Ψηφιακές λύσεις από την Brain Insurtech, άρθρο της εφημερίδας «Η Ναυτεμπορική».

  Ένα νέο ψηφιακό εργαλείο φέρνει στον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς η start up με την επωνυμία Brain Insurtech. Η εν λόγω εταιρεία κατάφερε να συνδυάσει τη γνώση στον τομέα της τεχνολογίας με την πρακτική εμπειρία στον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς, αναπτύσσοντας ένα νέο ψηφιακό προϊόν που απλοποιεί τις διαδικασίες έκδοσης ασφαλιστικών συμβολαίων υγείας.

  ­

 • 26 Ιουνίου, 2019
  Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της κινεζικής εταιρείας DeepBlue Technology (Shanghai)

  Owiwi, InAccel ­και Nanometrisis­ ­­­­­­­οι νικητές της εκδήλωσης “One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece” που έλαβε τόπο στο Zάππειον Μέγαρο ­παρουσία στελεχών της κινεζικής εταιρείας DeepBlue, του Hellenic Trade Council και του ΕΒΕΑ. Η επίσκεψη της κινεζικής αποστολής ολοκληρώθηκε επίσημα με την διεξαγωγή press conference όπου ο CEO της DeepBlue Mr. Haibo Chen μίλησε για την είσοδο της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

 • 24 Ιουνίου, 2019
  Σημαντική διάκριση για τις ομάδες PlantBox και Dogs' Voice οι οποίες ξεχώρισαν στον 9ο Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» που διοργάνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

  Με τη βράβευση 10 νέων καινοτόμων επιχειρήσεων ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός­ «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», που διοργάνωσε για ένατη συνεχή χρονιά η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για τη στήριξη και ανάδειξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες­ ­­­εδώ.

 • 29 Μαΐου, 2019
  Brain InsurTech: Επόμενη στάση Λιθουανία

  Η Brain Insurtech ­κρατά στα χέρια της το εισιτήριο για το ­Vilnius Fintech Week. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα events της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας στον κόσμο. ­Η Λιθουανία έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως μία από τις πιο hot χώρες της Ευρώπης σε ότι αφορά το FinTech οικοσύστημα, με την ­Revolut­ και την Google να την επιλέγουν πρόσφατα για την προώθηση των e-banking υπηρεσιών τους.­­­Η ομάδα θα “βουτήξει” στα νερά του τελευταίου Deep Dive Week στην Ευρώπη, με σκοπό να μάθει περισσότερα για τις Ασφαλιστικές εταιρείες και τις Τράπεζες της χώρας και να τους δείξει πως οι λύσεις της Brain μπορούν να τους φανούν χρήσιμες.

  ­

 • 16 Μαΐου, 2019
  H ομάδα CASD στην κορυφή του 3ου Μαραθωνίου Καινοτομίας CITY CHALLENGE crowdhackathon # smartcity 3

  Η πρωτοποριακή ιδέα του κ. Τσατσούλα Γεώργιου και της ομάδας CASD διακρίθηκε στον 3ο Μαραθώνιο Καινοτομίας CITY CHALLENGE crowdhackathon # smartcity 3 στις 10-12 Μαΐου 2019, που διοργάνωσε η ΚΕΔΕ στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού λαμβάνοντας την ΠΡΩΤΗ θέση. Στα πλαίσια της εξέλιξης της ιδέας του CASD, ενός καινοτόμου σχεδίου ασφάλειας, που στόχο έχει την αυτοπροστασία και κυρίως την ΠΡΟΛΗΨΗ των πολιτών, και λαμβάνοντας υπόψη την επιτακτική ανάγκη για επίλυση καίριων προβλημάτων στην πόλη μας, η ομάδα του CASD παρουσίασε και τελικά κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά. Την βράβευση έκανε κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο οποίος τόνισε την ομοφωνία της επιτροπής για την λήψη της τελικής απόφασης και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της ιδέας για την διαχείριση κρίσεων στις πόλεις.

 • 16 Μαΐου, 2019
  Η Geomiso στην 'Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας' της Βουλής των Ελλήνων.

  Η Geomiso, ένα από τα επιτυχημένα επιχειρηματικά σχήματα που φιλοξενήθηκαν στην θερμοκοιτίδα μας, κλήθηκε να παρουσιάσει το έργο της στην συνεδρίαση της 'Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας' της Βουλής των Ελλήνων με θέμα ημερήσιας διάταξης "Ελληνικές startups στον χώρο της έρευνας και της καινοτομίας - Νέοι άνθρωποι για την ανάπτυξη της χώρας".

  Η νεοφυής εταιρία ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τις τέσσερις νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησε, τα μελλοντικά της σχέδια, το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, το συγκριτικό πλεονέκτημα των ελληνικών πανεπιστημίων, τη χρηματοδότησή της στο πλαίσιο της νέας δράσης «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του­ ΕΣΠΑ και τις πανελλαδικές και διεθνείς της διακρίσεις.

 • 16 Μαΐου, 2019
  Οι «12 Θεοί» του Ολύμπου κάνουν πρεμιέρα μέσα σε μια …κάψουλα φέτος το καλοκαίρι

  'Aπό τη Μέση Ανατολή­­­­­­μέχρι και τις ΗΠΑ ­κι από την­ Ευρώπη­ ώς και τις Σκανδιναβικές­ χώρες, θα μπορεί κάποιος να….πιει στο ποτήρι του τους 12 Θεούς του­ Ολύμπου! «Συμπυκνωμένοι» σε μια…κάψουλα έχουν ως στόχο να κατακτήσουν -με «όχημα» τις μηχανές­ καφέ- όσους καταναλωτές ανά τον κόσμο πιστεύουν στη «μαγεία» και τη θεραπευτικότητα των ελληνικών­ βοτάνων'. Ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην ιστοστελίδα analitis.gr. Η συνέχεια­ ­­­­εδώ.

 • 16 Μαΐου, 2019
  Weddin: Πώς από μια ιστορία γάμου «γεννήθηκε» μια πετυχημένη start up

  'Mία πραγματική ιστορία γάμου στάθηκε η αιτία να δημιουργηθεί το Weddin, μια ελληνική­ νεοφυής εταιρία­ που αποτελεί την ψηφιακή πλατφόρμα και εφαρμογή οργάνωσης γάμου, η οποία βοηθά τους μελλόνυμφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να οργανώσουν το γάμο τους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος'. Απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα 'Έθνος'.

 • 12 Μαρτίου, 2019