ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

Seamless Positioning

Ταυτότητα της επιχείρησης

«Ο χρόνος είναι χρήμα» .... Για να εξοικονομήσουμε χρόνο πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις αποστάσεις....... Και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να ξέρουμε τη θέση μας.......

Σήμερα η εύρεση της θέσης είναι ένα πρόβλημα που για την λύση του βασιζόμαστε κυριώς στο γνωστό GPS.....Τα συστήματα εύρεσης θέσης σήμερα έχουν την δυνατότητα να παρέχουν ακρίβεια εκατοστών, αρκεί να μην παρεμβάλονται φυσικά εμπόδια μεταξύ του δέκτη GPS και των δορυφόρων που απαρτίζουν το σύστημα και πετούν σε ύψος 20000χλμ. απο την επιφάνεια της Γή.

Στην πραγματικότητα η λήψη του δορυφορικού σήματος παρεμποδίζεται μέσα σε αστικά περιβάλλοντα από ψηλά κτιρια και γενικά εμπόδια. Σε εσωτερικόυς χώρους το πρόβλημα είναι εντονότερο καθιστώντας τη χρήση της υπηρεσίας μη εφικτή.

Για το λογο αυτό, χρησιμοποιούνται άλλες μέθοδοι που δεν μπορούν να επιτύχουν ικανοποιητική ακρίβεια.

Συνεπώς, η αγορά είναι διαιρεμένη σε λύσεις που απευθύνονται σε εξωτερικούς χώρους, και σε μη ικανοποιητικές λύσεις που εστιάζουν στην εύρεση της θέσης σε εσωτερικούς χώρους.

 Η λύση στο πρόβλημα είναι το  seamless positioning

 Η επιχειρηματική ομάδα συστάθηκε πάνω σ' αυτή την επιδίωξη : Την εύρεση της θέσης "με απόλυτη ακρίβεια", και αδιάλειπτα, δλδ. "παντού και πάντοτε".

 Μέσω της λύσης μας θα «πέσουν τα τοίχη».......όχι κυριολεκτικά αλλά τεχνολογικά ...........αφού θα μπορεί ο χρήστης να γνωρίζει την θέση του.......χωρις να τον ενδιαφέρει αν βρίσκεται ή οχι μεσα σε ένα κτίριο.

 Η Ομάδα μας  είναι μία σύμπραξη από 3 μηχανικούς που θέλουν  να διαταράξουν το σημερινό τεχνολογικό "status quo". με τη δημιουργία  εμπορεύσιμης καινοτομίας (marketable innovation .)Το τεχνολογικό μας υπόβαθρο  καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της μηχανικής και των πεδίων που σχετίζονται με το λογισμικό, Η ομάδα είναι πολύ εξοικειωμένη με τα συστήματα παγκόσμιας πλοήγησης , τα συστήματα radar και τις βιομηχανίες  ΤΠΕ, και έχει αποκτήσει μια ευρεία κατανόηση των σχετικών αγορών και των μελλοντικών τους "αιχμών".

 Με τη στήριξη  του ΘΕΑ στόχος μας είναι η δημιουργία μιας βιώσιμης  ελληνικής καινοτομικής εταιρείας παγκοσμίου εμβέλειας  με τη ονομασία Seamless Positioning η οποία  θα δημιουργήσει  νέες θέσεις εργασιας στην Ελλάδα.

 Το όραμα μας λοιπόν είναι να γίνουμε ο Πρώτος παγκοσμίως παροχος υπηρεσιών αδιάλειπτης θέσης. 

 Η αποστολή μας είναι διττή:

 •          Πρώτον η δημιουργία  ενός λειτουργικού δικτύου υποδομής και μιας υπηρεσίας που θα επιτρέπουν την αδιάλειπτη εύρεση της θέσης με εξαιρετική ακρίβεια. Το καινοτόμο αυτό δίκτυο θα δημιουργηθεί απο την ενοποίηση των συστημάτων παγκόσμιας δορυφορικής πλοήγησης και των συστημάτων κινητών τηλεπικοινωνιών (τα γνωστά σε όλους μας 3G, 4G και το μελλοντικό 5G).

•           Δεύτερον η εμπορευματοποίηση  καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας τόσο για επιστημονικούς - δημόσιους / θεσμικούς   όσο και  εμπορικούς σκοπούς που να βασίζονται σε αυτήν την υποδομή/υπηρεσία.

 Η Seamless Positioning είναι μία υπό σύσταση εταιρία, ιδρυτικά μέλη της οποίας είναι οι :

●  Πλακίδης Ελευθέριος : Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρονικός Μηχανικός Beng,Msc,Mphil Πανεπιστήμιο Μπέρμπινχαμ

●  Διδασκάλου Αθανάσιος : Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τεχνολογίας Η/Υ Meng/Dipl Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Πατρών

●  Σίμος Μιχαήλ Άγγελος : Μηχανικός :Η/Υ & Πληροφορικής Meng / Dipl, Msc Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Πατρών

 Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του κλάδου παγκοσμίως  αλλά και του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κάποια ανταγωνιστική πρόταση στην Ελλάδα και ελάχιστες επιχειρήσεις/ανταγωνιστές στην Ευρώπη πιστεύουμε ότι με σκληρή δουλειά και με τη πολύτιμη βοήθεια των υπευθύνων και των συνεργατών της Θερμοκοιτίδας  η  πρόταση μας μπορεί να γίνει η κυρίαρχη πρόταση στην Ελλάδα και στη συνέχεια η επιχειρηματική μας ομάδα να διαθέσει το προϊόν  σε χώρες της Ευρώπης και  παγκόσμια.

.Μπορείτε να μάθετε περισσοτερες πληροφορίες για μάς  αλλά και νεά για την εξελιξη μας μέσα από την ιστοσελιδα  μας  www.seamlesspositioning.com

Δημόσια έγγραφα

    Δεν έχουν καταχωρηθεί έγγραφα

    Νέα - Ανακοινώσεις

    Δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμα νέα για την επιχείρηση