ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

Wedding Agenda

Ταυτότητα της επιχείρησης

To Weddin είναι ένα application οργάνωσης γάμου που δίνει λύσεις στα προβλήματα του μελλόνυμφου. Με το Weddin το ζευγάρι μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν τη δική του checklist για το γάμο του, να ενημερώνεται για τα ραντεβού του, να βάλει υπενθυμίσεις και σημειώσεις γύρω από τις υπηρεσίες και τις προσφορές που συλλέγει. Φτιάχνει λίστα καλεσμένων, γρήγορα και με ακρίβεια και δημιουργεί με ευκολία το πλάνο της δεξίωσης του γάμου. Υπολογίζει το budget του και καταγράφει τα έξοδα του. Τέλος, βρίσκει υπηρεσίες γάμου από επιλεγμένους επαγγελματίες στο χώρο. Με αυτόν τον τρόπο το Weddin καθοδηγεί, υπενθυμίζει αλλά και προτείνει στο χρήστη, ό,τι χρειάζεται γύρω από το γάμο του. Πρόκειται για ενα personalized app για την οργάνωση του γάμου!

Δημόσια έγγραφα

 • b90623af816300af727825663 Δεκεμβρίου 2022, Ιωάννης Κωνσταντινίδης
 • 35d221e67b6237ee82740c803 Δεκεμβρίου 2022, Ιωάννης Κωνσταντινίδης
 • b818a72efd612c5910d9b4893 Δεκεμβρίου 2022, Ιωάννης Κωνσταντινίδης
 • aee9fa389def2ced9aba7e3e3 Δεκεμβρίου 2022, Ιωάννης Κωνσταντινίδης

Νέα - Ανακοινώσεις

 • 16ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 19

  To Weddin στον Aθήνα 9.84 και την εκπομπή "Και μία και δύο" (15/2/2019)

  "Πόσοι από εσάς ταλαιπωρηθήκατε διοργανώνοντας τον γάμο σας; Πόσοι από εμάς τρομάξαμε παρακολουθώντας σας να ταλαιπωρείστε διοργανώνοντας τον γάμο σας; Ας το παραδεχτούμε, όλοι! Γι' αυτό σήμερα φιλοξενήσαμε στο στούντιο τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, ιδρυτή του πολυβραβευμένου Weddin, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια! Αν παρόλα αυτά επιμένετε να μην παντρευτείτε, να μην ερωτευτείτε, να μην ζευγαρώσετε γενικώς, σας δώσαμε ιδέες πώς να γιορτάζετε την ελευθερία σας.  13.00-14.00. Kαι μία και δύο. 1 με 2.

  Ακούστε το ηχητικό: 

  https://www.mixcloud.com/%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%91984/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-1-%CE%BC%CE%B5-2-15-02-2019/

 • 15ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 19

  Το Weddin στον Alpha TV (13/2/2019)

  Το Weddin Application στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha TV (13/2/2019)! Δείτε το ρεπορτάζ της Βίκυς Χατζή για το Weddin, από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha TV (13/2/2019), με τίτλο "Φοιτητές- επιχειρηματίες βραβεύτηκαν για τις ιδέες τους."

  Δείτε το Βίντεο: 

  https://www.youtube.com/watch?v=htcxqWhYXgA

 • 5ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 19

  ## Νικήτρια η Ατζέντα Γάμου στο Διαγωνισμό Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΒΒΒ

  Ακόμη μία διάκριση για την Ατζέντα Γάμου!

  Η ομάδα μας κατέκτησε το 1ο βραβείο στο Πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

  1 χρόνο μετά την ένταξή μας στο πρόγραμμα, και μετά από πολλές ώρες δημιουργικής συνεργασίας (workshops, συμβουλευτικές υπηρεσίες) με τους υπεύθυνους του προγράμματος, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Προγράμματος στο Ζάππειο, στα πλαίσια του 2ου Athens Innovation Festival.

  Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες οι επιχειρηματικές προτάσεις των 8 ομάδων που έφτασαν στον τελικό του Προγράμματος, ενώ στη συνέχεια μετά από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, αναδείχθηκαν οι 3 νικήτριες ομάδες, απονέμοντας το πρώτο βραβείο στην Ατζέντα Γάμου.

  Η κριτική επιτροπή του Προγράμματος, απαρτίζονταν από τον Δρ. Χαρη Λαμπρόπουλο (Πρόεδρο Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της ΚΕΕ), τον κ. Ανδρέα Μπεκυρά (Μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ), κ. Ρούλα Μπαχταλιά (Διευθύντρια Προγράμματος Egg – Enter Grow Go της Eurobank) και την κ. Νίκη Φωτίου (Marketing & PR Director, του ομίλου Divani), ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο δήμαχος Κηφισιάς, Γεώργιος Θωμάκος και ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος. 

  Τα έπαθλα αφορούσαν χρηματοδότηση ύψους 3.000€, 2.000€ και 1.000€ αντιστοίχως από τους χορηγούς του προγράμματος, την Τράπεζα Eurobank, η οποία χορηγούσε το πρώτο και το δεύτερο βραβείο και τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, που χορηγούσε το τρίτο βραβείο.

  Η τελετή φιλοξενήθηκε στο 2ο Athens Innovation Festival (AIF), το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και υλοποιήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο. 

  Η ομάδα της Ατζέντας Γάμου, θέλε να ευχαριστήσει θερμά, το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για όλη τη συμβουλευτική αλλά και πρακτική στήριξη όλους αυτούς τους μήνες, για τη σημαντική πρωτοβουλία που παίρνει σε τέτοιες δύσκολες εποχές, να στηρίζει τη Νεανική Επιχειρηματικότητα μέσω τέτοιων προγραμμάτων. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή που την τίμησε με τη ψήφο της. Η συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για εμάς, και ένα ακόμη μεγάλο σκαλοπάτι που οδηγεί στην εξέλιξη και την ανοδική πορεία της επιχείρησής μας! 

 • 5ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 19

  ## ENNOVATION 2018: Το Weddin στη 2η θέση!

  ##

  To Weddin έλαβε τη 2η θέση στο ENNOVATION 2018- 11th INTERNATIONAL UNIVERSITY COMPETITION ON ENTREPRENEURSHIP & INNOVATION!

  Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα βράβευση της ομάδας του Weddin, για 5η φορά μέσα σε ένα χρόνο!

  Η ομάδα μας μετά από 6 μήνες συμμετοχής στο πρόγραμμα ENNOVATION 2018, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλαπλές ομάδες για mentoring και networking και τελικά έλαβε τη 2η θέση ανάμεσα σε 105 ομάδες ​ στον τελικό που διεξήχθη στις 30 Ιανουαρίου 2019 στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, AceIn!

  Ευχαριστούμε θερμά το ENNOVATION 2018- 11th INTERNATIONAL UNIVERSITY COMPETITION **ON ENTREPRENEURSHIP & INNOVATION,** για την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετέχουμε στο θεσμό, για την άρτια διεξαγωγή του Διαγωνισμού, καθώς οι εμπειρίες που αποκομίσαμε σε όλη τη διαδικασία, ανέπτυξαν την επιχειρηματική μας ιδέα ακόμα περισσότερο. 

  Ευχαριστούμε επίσης, την Kριτική Eπιτροπή του Διαγωνισμού που μας ανέδειξε δεύτερη καλύτερη ομάδα με τη ψήφο της, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και τον φιλόξενο χώρο του AceIn για τη στήριξη τους στο Weddin

  Προχωράμε μπροστά με μεγαλύτερους στόχους, σε τροχιά ανάπτυξης! 

 • 29ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 19

  # Μία νέα ψηφιακή εποχή στην οργάνωση του γάμου, ξεκινά!

  Ο γάμος του Γιάννη και της Ελένης ήταν η αφορμή για να υπάρξει ένα app και μαζί του ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που δίνει νέο περιεχόμενο στην έννοια της αγοράς υπηρεσιών γύρω από την προετοιμασία, την οργάνωση και τη διεξαγωγή του γάμου!

  Τον Γιάννη και την Ελένη τους γνώρισα πριν ένα χρόνο περίπου στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin) στην εκδήλωση Match & Develop a Start-Up για επιλεγμένες startups που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας – μια εκδήλωση που έγινε σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Σε αυτήν την διαδικασία ο Γιάννης και η Ελένη προσήλθαν για να παρουσιάσουν την ιδέα τους - την Ατζέντα Γάμου. Η ιδέα τους διακρίθηκε και οι ίδιοι κέρδισαν τις εντυπώσεις μιας δύσκολης κριτικής επιτροπής που «είδε» πίσω από την ιδέα τους ένα επιχειρηματικό εγχείρημα με προοπτικές. 

  Ένα χρόνο μετά, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης και η Ελένη Ανδρέου αλλά και όλοι όσοι πλαισίωσαν εξ αρχής την προσπάθεια τους βρίσκονται με ένα καινούργιο app στη διάθεση τους και με πολύ δύναμη για τη συνέχεια. 

  Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μία πραγματική ιστορία γάμου, στάθηκε η αιτία να δημιουργηθεί το Weddin. Ας διαβάσουμε, όμως, την ίδια την ιστορία: «Το 2016 ο Γιάννης και η Ελένη, οργανώνοντας το γάμο τους, άρχισαν να συνειδητοποιούν πόσο αγχωτική είναι η διαδικασία όλης της προετοιμασίας. 

  Βίωσαν και οι ίδιοι από πρώτο χέρι όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα νέο και συνηθισμένο ζευγάρι: Έλλειψη χρόνου, ελλιπής ενημέρωση, κακή καθοδήγηση και γνώμες τρίτων ατόμων, που αποπροσανατολίζουν, από αυτό που έχουν οι… δύο βασικοί ενδιαφερόμενοι στο μυαλό τους για την ημέρα του γάμου τους. 

  Μπαίνοντας λοιπόν και οι ίδιοι στη διαβόητη… bridezilla zone, εμπνεύστηκαν τη δημιουργία ενός ψηφιακού εργαλείου που θα βοηθά τα ζευγάρια να οργανώσουν το γάμο τους. 

  Αφού παντρεύτηκαν τελικά, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης και η Ελένη Ανδρέου, με τη κακή γεύση της οργάνωσης του γάμου τους ακόμα στο μυαλό, αποφάσισαν να δημιουργήσουν από το μηδέν έναν γαμήλιο ψηφιακό βοηθό. Μοιράστηκαν την ιδέα τους με μερικούς φίλους, και μαζί ίδρυσαν την εταιρεία Ατζέντα Γάμου ΙΚΕ. Δημιουργήθηκε το prototype application Ατζέντα Γάμου. Με το πρώτο τους app, ερεύνησαν για 2 χρόνια την αγορά γάμου στην Ελλάδα καθώς και τις ανάγκες των μελλόνυμφων χρηστών στα πλαίσια αυτής. Το app Ατζέντα Γάμου μάλιστα, αν και prototype project app, έτυχε τεράστιας επιτυχίας και αποδοχής από το κοινό. Η εταιρεία κατέγραψε τάσεις και συμπεριφορές και αφού συγκέντρωσε χρήσιμα δεδομένα, λάνσαρε αρχές του 2019 τo Weddin, ένα νέο app οργάνωσης γάμου, που απαντά με βέλτιστο τρόπο στις ανάγκες των χρηστών!». 

  weaddin-1

  Κατεβάζοντας το Weddin δωρεάν, το ζευγάρι των μελλονύμφων μπορεί να συγκεντρώσει και να αποθηκεύσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και λεπτομέρειες γύρω από την οργάνωση του γάμου του. Με αυτόν τον τρόπο, το Weddin καθοδηγεί, υπενθυμίζει αλλά και προτείνει στο χρήστη, ό,τι χρειάζεται γύρω από το γάμο του. “Στην ουσία πρόκειται για ενα personalized tool για το γάμο σου”, μας εξηγεί ο founder της εταιρείας, Γιάννης Κωνσταντινίδης. “Στο διαδίκτυο μπορείς πλέον να βρεις οποιαδήποτε υπηρεσία ή προϊόν χρειάζεσαι. Γιατί λοιπόν, να μην μπορείς να οργανώσεις και το γάμο σου online;” συμπληρώνει η Ελένη Ανδρέου. 

  Στόχος του Weddin είναι τόσο να ενώσει το κενό στην ψηφιακή αγορά ανάμεσα στους επαγγελματίες γάμου και τα ζευγάρια, όσο και να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του μελλόνυμφου στην οργάνωση του γάμου του. “Εμπλέκονται πολλά τρίτα πρόσωπα- κυρίως συγγενικά- και αποπροσανατολίζουν το ζευγάρι. Το Weddin έχει ως απώτερο στόχο να “απελευθερώσει” και να ενισχύσει την αυτοπεποίηθηση των ανθρώπων που θέλουν να οργανώσουν μόνοι τους το γάμο τους, όπως ακριβώς τον έχουν ονειρευτεί, από όπου και να βρίσκονται. Καταρρίπτουμε στερεότυπα, γεωγραφικά εμπόδια και νόρμες! Κάθε γάμος είναι μοναδικός, όπως μοναδικό είναι και το κάθε ζευγάρι στις επιλογές του”, μας εξηγεί ο Γιάννης. 

  Με το Weddin το ζευγάρι μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν τη δική του checklist για το γάμο του. Μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για το πρόγραμμά και τα ραντεβού του, να βάλει υπενθυμίσεις και σημειώσεις γύρω από τις υπηρεσίες και τις προσφορές που συλλέγει. Φτιάχνει λίστα καλεσμένων, γρήγορα και με ακρίβεια και δημιουργεί με ευκολία το πλάνο της δεξίωσης του γάμου. Υπολογίζει το budget του και καταγράφει τα έξοδα του. Τέλος, βρίσκει υπηρεσίες γάμου από τους πλέον αξιόπιστους και επιλεγμένους επαγγελματίες γάμου στο χώρο. 

  “Ήδη προετοιμάζουμε τη μετάβαση του Weddin σε άλλες χώρες. Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας είναι να αυξήσουμε το γαμήλιο τουρισμό στη χώρα, μέσω του Weddin, υποστηρίζοντας και τους κατά τόπους επαγγελματίες γάμου, σε ιδιαίτερους και μη, γαμήλιους προορισμούς. Παράλληλα, επιθυμούμε να διευκολύνουμε και ένα πολύ μεγάλο αριθμό ομογενών που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να κάνουν το γάμο τους στους τόπους καταγωγής τους”, μας εξηγεί ο Γιάννης. 

  Tο Weddin Αpplication είναι διαθέσιμο δωρεάν σε Google Play και Appstore.

  (Πηγή: Πρώτο Θέμα, https://www.protothema.gr/city-stories/article/858954/mia-nea-psifiaki-epohi-stin-organosi-tou-gamou-xekina/ )