ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

Ticketseller

Ταυτότητα της επιχείρησης

Το TicketSeller είναι μια καινοτόμα επιχείρηση όπου οραματίζεται να αποκωδικοποιήσει με πειστικό τρόπο τα κίνητρα της ταξιδιωτικής συμπεριφοράς των διαφόρων ομάδων πελατών και να προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις που ικανοποιούν ανάγκες και επιθυμίες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει πληθώρα πληροφοριών διάσπαρτη στο διαδίκτυο αλλά το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι χρήστες δε μπορούν να εντοπίσουν την διαθέσιμη πληροφορία λόγω έλλειψης χρόνου και ανταπόκρισης από τα παραδοσιακά τουριστικά πρακτορεία. Το TicketSeller ήρθε να λύσει αυτό το πρόβλημα με την δημιουργία μιας ενιαίας πλατφόρμας  προσβάσιμη από όλα τα ψηφιακά μέσα όπου δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να οργανώσει ένα ταξίδι με σκοπό να βελτιώσει την υγεία του και να ψυχαγωγηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του και της θεραπείας του.

Το TicketSeller επιδιώκει να συνδέσει τους χρήστες με θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ιδιωτικά ιατρικά κέντρα, spa, αεροπορικές εταιρείες, πλοία, τρένα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ιστιοπλοϊκών, ξενοδοχεία και καταλύματα  και δραστηριότητες για να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση. Η διαδικασία αναζήτησης  είναι γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομικά επωφελής στο προϋπολογισμό τους και τα ενδιαφέροντα τους ενώ η διαδικασία κράτησης γίνεται σε μόνο 4 βήματα με πρωτοποριακό τρόπο.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να μάθετε περισσότερα εδώ https://ticketseller.gr και στο Facebook https://www.facebook.com/ticketseller.gr/

Δημόσια έγγραφα

  • EOT License21 Απριλίου 2021, Έλενα Γιώτη
  • Έγγραφα21 Απριλίου 2021, Γιάννης Μηλάτος

    Νέα - Ανακοινώσεις