ΘΕΑ

Περιεχόμενα

Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

 • 6 Οκτωβρίου, 2020
  Πρόγραμμα χρηματοδότησης έργων “Business Innovation Greece”
  Το πρόγραμμα Business­Innovation­Greece είναι μέρος των ΕΕΑ & Norway­Grants (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος ή ΕΟΧ), 2014-2021 και προσφέρει χρηματοδότηση σε επιχειρήσεις με στόχο τη στήριξη του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα της Ελλάδας...
 • 17 Ιουλίου, 2020
  7th Envolve Award Greece - Winners Announcement Ceremony

  Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε ως­­­­ ­community­ ­­partnerts­­ ­στην τελετή ανακοίνωσης των νικητών του 7ου­­­­ Envolve­­ ­Award­ ­­Greece!­

 • 2 Απριλίου, 2020
  Πρόσκληση συμμετοχής στο #HackCoronaGreece - Μαραθώνιος Διαγωνισμός Τεχνολογίας, από 2 έως 12 Απριλίου 2020

  Το #HackCoronaGreece είναι ένα hackathon - Μαραθώνιος Τεχνολογίας και Καινοτομίας, που έχει ως στόχο την εύρεση έξυπνων και γρήγορων λύσεων αναφορικά με την παγκόσμια κρίση που έχει προκληθεί από τον νέο ιό COVID-19.­­­Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Πέμπτη, 2 Απριλίου και διαρκούν έως και την Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

 • 25 Φεβρουαρίου, 2020
  Το Attica Innovation Partnership σε roadshow στη Βαρκελώνη

  Αθήνα, 24.02.2020. Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και την υποστήριξη του τμήματος οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη, συμμετέχουν με startups στο­Barcelona­Tech­Spirit.Μια πρωτοβουλία με σκοπό την ενδυνάμωση του οικοσυστήματος, την στρατηγική στοχευμένης εξωστρέφειας και την επίτευξη αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

 • 19 Δεκεμβρίου, 2019
 • 14 Νοεμβρίου, 2019
  Νέος Κύκλος Υποβολής Αιτήσεων Ένταξης στη Θ.Ε.Α. έως 15 Δεκεμβρίου 2019

  Το­­ ­Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών­καλεί ενδιαφερόμενες νεοφυείς καινοτομικές επιχειρήσεις (startups) και επιχειρηματικές ομάδε,­­να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στα προγράμματα υποστήριξης του Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας­­­­­­ ­(Κ.Α.Ε.)­­­­­­­­­­ ­και στη δομή της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων της Αθήνας, με δυνατότητα ενσωμάτωσής τους είτε στο Πρόγραμμα Υποστήριξης ή στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας.

 • 7 Νοεμβρίου, 2019
  O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος στο Web Summit 2019

  O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, επισκέφτηκε το ελληνικό περίπτερο του 'Athens Innovation Partnership' όπου συνάντησε νέους Έλληνες επιχειρηματίες από τη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α). Μιλώντας με τους συμμετέχοντες τους μετέφερε την προσήλωση της κυβέρνησης στην στήριξη τέτοιων προσπαθειών οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν όχι μόνο το επιχειρηματικό κεφάλαιο της χώρας αλλά και να βελτιώσουν την ίδια την καθημερινότητα των πολιτών.

 • 6 Νοεμβρίου, 2019
  Επίσκεψη στην Κυπριακή πρεσβεία της Λισαβόνας εν όψει Web Summit 2019

  Σύμπραξη ιδεών και πρωτοβουλιών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο στο πλαίσιο του Web Summit 2019. Η φιλοξενία της Κυπριακής Πρεσβείας με τη συμμετοχή και του πρώην­Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, έδωσε τη δυνατότητα τόσο στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Ζαριφοπουλο όσο και στον Επικεφαλή Επιστήμονα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Κόκκινο να δώσουν το στίγμα της αξιοποίησης της δυναμικής της νεοφυους επιχειρηματικότητας αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού που απαιτείται συνολικά!

 • 21 Οκτωβρίου, 2019
  Attica Innovation Partnership στο Web Summit 2019

  Το startup οικοσύστημα θα εκπροσωπηθεί και στο φετινό Web Summit στην Λισαβόνα. Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ, έχουν οργανώσει αποστολή και παρουσία με περίπτερο, με στόχο την ανάδειξη της Attica Innovation Partnership.

  ­

  ­

  ­

  ­

  ­

 • 23 Σεπτεμβρίου, 2019
  100 χρόνια από την ίδρυση του ΕΒΕΑ (1919-2019)

  To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) γιορτάζει τα 100 χρόνια παρουσίας του στην καρδιά της ελληνικής επιχειρηματικότητας.