ΘΕΑ

Περιεχόμενα

Το mermix.gr συμμετέχει στην καμπάνια CrowdFunding "Katana" και ζητά να το υποστηρίξετε.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου, 2017

Ο CEO-Founder του­mermix.gr, κ. Χρήστος Σταμάτης, μας ενημερώνει για την συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή καμπάνια Crowdfunding “Katana” και μας εξηγεί:

“Με μεγάλη μου χαρά, ως CEO-Founder του mermix.gr, αλλά και σαν CEO του Συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς -­La Mia Stevia, σας ανακοινώνω ότι συμμετέχουμε στην Ευρωπαϊκή καμπάνια Crowdfunding “Katana”. Έχοντας περάσει τον πρώτο κύκλο, ο οποίος έφερε το mermix στην 7η θέση Πανευρωπαϊκά, πλέον ξεκινάμε κι επίσημα την καμπάνια μας στο Crowdfunding, και ζητάμε τη δική σας βοήθεια για να καταφέρουμε τους στόχους μας.

Ζητώ την υποστήριξη σας, ώστε μέσα από την καμπάνια αυτή, να υλοποιήσουμε το όραμα μας να φέρουμε τον αγροτικό τομέα της Ελλάδας ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογία, στις σύγχρονες καλλιεργητικές πρακτικές , στη λελογισμένη χρήση προϊόντων θρέψης & ανάπτυξης αλλά κυρίως κοντά στον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η βιώσιμη γεωργική ανάπτυξη.

Γιατί, μέσα από το mermix.gr ο κάθε παραγωγός θα μπορεί εκτός του να αναζητά σύγχρονο εξοπλισμό, να ελέγχει την παραγωγή του, να καταγράφει τις τρέχουσες ενέργειες του, αλλά και να εκτιμά τις επόμενες.

Ο Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς, είναι Πρότυπο Αγροτικού Συνεταιρισμού, χωρίς δάνεια ή χρηματοδοτήσεις, έχει καταφέρει να διαγράψει τη σημαντική του πορεία με ιδία κεφάλαια των παραγωγών-μελών του (crowdsourced) . Η Stevia Hellas, έχει ήδη χρησιμοποιήσει το mermix για το διαμοιρασμό των μηχανημάτων του στους παραγωγούς του, και με τη βοήθεια του mermix περνά ένα βήμα μπροστά.

Θα καταγράφει τις καλλιέργειες του και τις ενέργειες του ώστε να επιτύχει εξασφαλισμένη γεωργική παραγωγή, βέλτιστη σε ποιότητα και μέγιστη σε ποσότητα.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα, μέσω της καμπάνιας, ο Συνεταιρισμός θα αποκτήσει ένα σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής , το οποίο και θα διαμοιράζεται μέσω του mermix στα μέλη του. Με το μηχάνημα αυτό, θα μπορέσει να μειώσει τις παραγωγικές του δαπάνες, αλλά και να αυξήσει την ποιότητα του, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμη πιο ανταγωνιστικά προϊόντα.

Σας καλώ να στηρίξετε το σκοπό μας και να ενισχύσετε τη συνεργασία των δύο αυτών καινοτόμων projects, κάνοντας τα απλά βήματα:

1. Διαλέξτε το perk σας και στηρίξτε την προσπάθεια μας εδώ:­
https://goo.gl/gFwXfL
Τα perks ξεκινούν από 5 ευρώ (δωρεά για χρήση mermix σε­
πληγείσες περιοχές) και μπορούν να φτάσουν τα 140 ευρώ (για
την 2ήμερη επίσκεψη στη Φθιώτιδα και τις εγκαταστάσεις του­
Συνεταιρισμού)
2. Μοιραστείτε το με φίλους σας
3. Υποστηρίξτε μια προσπάθεια μέσα από τον αγροτικό χώρο, να­
αναδειχθεί σε όλη την Ευρώπη!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γιωτοπούλου, κιν. 6940189580, email: th.giotopoulou@gmail.com .

Δείτε εδώ το βίντεο συμμετοχής μας στο διαγωνισμό:­https://youtu.be/Le7oFNl7oeg

Όλοι μαζί, ας βάλουμε από ένα λιθαράκι για έναν πιο σύγχρονο και ανταγωνιστικό αγροτικό τομέα, με συνέργεια, χρήση της τεχνολογίας και ποιοτικών τελικών προϊόντων”