ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

Yallou (yLab)

Ταυτότητα της επιχείρησης

Περιγραφή

Το Yallou είναι μια νέα διαδραστική τουριστική πλατφόρμα με αποστολή να αποτελέσει ένα ενιαίο σημείο αναφοράς για επισκέπτες και ντόπιους, προβάλοντας τους προορισμούς και τον πολιτισμό της γνωστής και άγνωστης Ελλάδας. 

Δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις στους επισκέπτες που αναζητούν και ταξιδεύουν σε προορισμούς ολόκληρης της Ελλάδας, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένο, επιμελημένο και ποιοτικό υλικό, συνεισφέροντας προς την ανάπτυξη βιώσιμων προορισμών.

Το Yallou οραματίζεται να είναι η πιο αξιόπιστη, δυναμική κοινότητα για Ελληνικούς προορισμούς, με σκοπό την ενίσχυση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.

Στοχεύει στην εξωστρέφεια του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού, γι’αυτό παρέχεται η δυνάτοτητα σε τοπικούς παραγωγούς και επιχειρήσεις να προβάλλουν μέσα από την πλατφόρμα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. 

Εξασφαλίζεται πρόσβαση στους επισκέπτες του Yallou σε μία μεγάλη βάση δεδομένων, η οποία ενημερώνεται συνεχώς με επιμελημένο ιστορικό και πολιτιστικό υλικό από προορισμούς της Ελλάδας αλλά και επιλογές διαμονής, εστίασης, ψυχαγωγίας, αξιοθέατων και δραστηριοτήτων. 

Το yallou.com προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να προβάλλουν την Ελλάδα, να μοιραστούν τις συμβουλές, εμπειρίες και φωτογραφίες τους από κάθε προορισμό και στους ντόπιους να παρουσιάσουν τον τόπο τους με μοναδικό τρόπο. 

Το Yallou καλύπτει τις ανάγκες του επισκέπτη πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, διαθέτοντας εκτός από τον ιστότοπο, δωρεάν εφαρμογή για κινητές συσκευές iphone και android.

Συνδεθείτε, εξερευνήστε, ανακαλύψτε και μοιραστείτε την Ελλάδα με το Yallou!

http://www.yallou.com

Η Ομάδα

Εφαρμογές

Δημόσια έγγραφα

  • Παρουσιάσεις (Presentations)2 Απριλίου 2023, Δημήτρης Κοσμίδης
    • slideshare2 Απριλίου 2023, Δημήτρης Κοσμίδης
      • yallou_presentation-en.o2 Απριλίου 2023, Δημήτρης Κοσμίδης

    Νέα - Ανακοινώσεις

    Δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμα νέα για την επιχείρηση