ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

StrigiFormGames

Ταυτότητα της επιχείρησης

Strigiform = of, pertaining, or belonging to the order Strigiformes, comprising the owls.

Στην ελληνική μυθολογία, η κουκουβάγια ήταν το σύμβολο της σοφίας και της  εκπαίδευσης.

Η startup StrigiformGames.com είναι ένα gaming studio με στόχο την παραγωγή των ακόλουθών τύπων παιχνιδιών για όλες τις ευρέως διαδεδομένες πλατφόρμες Google Play, IOS Store, Windows Store οι οποίες εξυπηρετούν το σύνολο των χρηστών των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών ταμπλετών (tablets):

 • Εκπαιδευτικά παιχνίδια γνώσεων, δεξιοτήτων για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών.

 • Παιχνίδια βασισμένα στις ανάγκες των προσφύγων σε θέματα που αφορούν διάφορα ζητήματα ζωτικά για τους πρόσφυγες,  όπως  για παράδειγμα την εκμάθηση γλώσσας των χωρών υποδοχής (πχ Ελληνικά,  Αγγλικά, Γερμανικά, Σουηδικά κτλ), ζητήματα νομοθεσίας κτλ.

 • Παιχνίδια “killing time” που θα απευθύνονται σε όλο το ηλικιακό κοινό, όπως παιχνίδια puzzles, arcades με απώτερο σκοπό να υποστηρίζουν τις δεξιότητες γνωστικού πεδίου (hard skills) και τις δεξιότητες δημιουργικότητας, επίλυσης προβλημάτων, επικοινωνίας, κριτικής σκέψης και διαπολιτισμικών ικανοτήτων (soft skills).

-Επιπρόσθετα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στην δημιουργία εκπαιδευτικών ψηφιακών παιχνιδιών για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Θα δημιουργηθούν παιχνίδια που θα βοηθούν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες.

  

 

Δημόσια έγγραφα

  Δεν έχουν καταχωρηθεί έγγραφα

  Νέα - Ανακοινώσεις

  • 25ΜΆΡΤΙΟΣ 17

   Συμμετοχή της StrigiformGames στο Wolves Summit (Πολωνία)

   Η StrigiformGames, επιλέχθηκε να πάρει μέρος στο μεγάλο συνεδριο επιχειρηματικότητας, που θα διεξαχθεί στην Βαρσοβία στις 28-29 Μαρτίου 2017 στα πλαίσια του Wolves Summit (https://www.wolvessummit.com/en). Συνολίκα θα παρευρεθούν 350 startups απ΄όλο τον κόσμο, 350 investors, 350 Corporates & Executives και θα διεξαχθούν 1:1 προκαθορισμένες συναντήσεις με τους ανωτέρω.