ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

Apollon Light

Ταυτότητα της επιχείρησης

Η AquaWeather είναι μια εταιρεία φωτιστικών ενυδρείων με έδρα την Αθήνα. Η ιδέα ήρθε στον κ. Μηλιώτη Δημήτριο το 2013 και ύστερα από μήνες έρευνας, μελέτης και πειραματισμού κατασκεύασε ένα φωτιστικό ενυδρείου υφάλου μεταφέροντας το φως του ηλίου σε τεχνητό led φωτισμό. Το φωτιστικό ελέγχεται από έναν επεξεργαστή arduino atmega 2560 μέσα από μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο και έχει την δυνατότητα να μεταφέρει τον καιρό από οποιοδήποτε σημείο της γης στο ενυδρείο του με όλα τα καιρικά φαινόμενα (αστραπές, συννεφιές, ανατολή- δύση ηλίου και φάσεις σελήνης.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου και παρουσίασης του φωτιστικού έλαβε εξαιρετικά σχόλια από διάφορα ελληνικά και ξένα φόρουμ ενυδρειοφιλίας. Παράλληλα είδε τι θα χρειαστεί να διορθώσει προκειμένου το εγχείρημά του να στεφθεί με επιτυχία. Στις αρχές του 2016 αναδείχθηκε στους φιναλίστ του 3ου Επιχειρηματικού Διαγωνισμού John & Mary Pappajohn Business Plan Awards του Anatolia School of Business. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς έλαβε την 1η θέση στον 2ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και κατόπιν προωθήθηκε στη 2η  φάση του Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας προγράμματος NBG Business Seeds (2017) της Εθνικής Τράπεζας.  Παρακολούθησε το πρόγραμμα του ΕΚΠΑ ¨Επιχειρηματικότητα στην Πράξη¨ το 2017-2018 και κατόπιν μπήκε στην Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α.).

Η εταιρεία με την επωνυμία Apollon, φιλοδοξεί να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παραγωγής, συσκευασίας και προώθησης φωτιστικών ενυδρείων. Κοινό χαρακτηριστικό της τετραμελής ομάδας είναι η αγάπη τους για την υδάτινη ζωή.

Δημόσια έγγραφα

  • Ποιστοποιητικά2 Απριλίου 2023, ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    • 9ff81453e4df065d0f3c5afa2 Απριλίου 2023, ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    • b7c86cd85b7f0c1adb4562c12 Απριλίου 2023, ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Νέα - Ανακοινώσεις

Δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμα νέα για την επιχείρηση