ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

DareDevil

Ταυτότητα της επιχείρησης

To DAREDEVIL είναι ένα εναλλακτικό B2C και B2B digital marketplace το οποίο δρα ως πλατφόρμα αναζήτησης και καθορισμού τιμών καθώς και ηλεκτρονικών αγορών. Η λειτουργία της βασίζεται στην αλγοριθμική ομαδοποίηση των αναγκών αγοραστών και πωλητών μέσω της πλατφόρμας, προς επίτευξη του πιο ικανοποιητικού/κερδοφόρου deal και για τις δύο πλευρές.

Το όραμα ο στόχος και  το κοινωνικό όφελος του Dare Devil είναι η:

  1. Aπευθείας, ευχάριστη και real-time δικτύωση των αγοραστών με στοιχεία gamification, χωρίς μεσάζοντες για την επίτευξη της καλύτερης τιμής της αγοράς μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος των DAREDEVIL platform και DAREDEVIL app.
  2. Διεύρυνση του πελατολογίου των μικρών και πολύ μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών εύκολα και δωρεάν με ένα click 
  3.  Δυνατότητα για εύρεση και αγορά QUALITY/SPECIALTY PRODUCTS από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ μικρούς και πολύ μικρούς GREEK PRODUCERS/CRAFTSMEN στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς
  4.  Τόνωση της ανταγωνιστικότητας των μικρών ελληνικών επιχειρήσεων-βιοτεχνών-παραγωγών-χειροτεχνών, ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης του Έλληνα καταναλωτή και δημιουργία μίας συνθήκης δικαιότερου (win-win) εμπορίου χωρίς ανασφάλεια και κρυφές εκπλήξεις τόσο για τον έμπορο όσο και για τον καταναλωτή.  

Η πλατφόρμα ενσωματώνει υφιστάμενα good και best practices για την ασφάλεια αγορών, την εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων και την δωρεάν επιστροφή προϊόντων με κάθε αγορά όπως προκύπτουν από μεγάλης κλίμακας e-commerce platforms της ελληνικής και ξένης αγοράς.

Δημόσια έγγραφα

    Δεν έχουν καταχωρηθεί έγγραφα

    Νέα - Ανακοινώσεις

    Δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμα νέα για την επιχείρηση