ΘΕΑ

Περιεχόμενα
Avatar

Phasmatic

Ταυτότητα της επιχείρησης

Η Phasmatic προσφέρει μοναδικές λύσεις φωτορεαλιστικής και πιστής 3Δ απεικόνισης, προεπισκόπησης και επεξεργασίας προϊόντων στο διαδίκτυο.  To προιόν μας, Phasma3D, είναι άμεσα, και εύκολα, αξιοποιήσιμο από όλες τις εταιρείες λιανικού εμπορίου που επιθυμούν μία σύγχρονη αναβάθμιση των υπηρεσιών τους στην διαδικτυακή τους πλατφόρμα καλύπτοντας τις περιπτώσεις τόσο του παραδοσικού e-shop όσο και των eCommerce marketplaces.

Στόχος μας είναι είναι η επίτευξη του υψηλότερου βαθμού ρεαλισμού κατά την απεικόνιση του 3Δ προϊόντος, αναδεικνύοντας το ίδιο το προϊόν του πωλητή αλλά και παρέχοντας στον πελάτη μια πλήρη εικόνα για το αντικείμενο που θέλει να αγοράσει. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να επιθεωρήσει από όποια γωνία θέλει τα προϊόντα πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας του, αλλά ακόμα να εξατομικευσει το προβαλλόμενο προϊόν σε πραγματικό χρόνο, τροποποιώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του όπως τα χρώματα αλλα και τις συνθήκες φωτισμού που το περιβάλλουν. Η καινοτομία του προιόντος μας ενσωματώνεται εύρωστα τόσο στο τυπικό σενάριο οπτικοποίησης στην οθόνη του πελάτη, όσο και σε πιο πρακτικές εφαρμογές όπως η φωτορεαλιστικη υποστήριξη εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.  

Η λύση μας βοηθάει εταιρίες λιανικού εμπορίου και διανομείς ψηφιακού 3Δ περιεχομένου να δημιουργήσουν πιο ελκυστικές και λειτουργικά ολοκληρωμένες πλατφόρμες για να καλύψουν το κενό μεταξύ φυσικών και διαδικτυακών αγορών. Βλέποντας πώς πραγματικά μοιάζει ένα προϊόν μέσω φωτορεαλιστικής 3Δ παρουσίασης, ο δυνητικός πελάτης αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την αγορά του προβαλλόμενου προϊόντος. Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας απεικόνισης προσδίδει ενισχυμένη εμπιστοσύνη στην εκάστοτε εταιρεία και συνολικά μεγαλύτερη διάρκεια πλοήγησης στο διαδικτυακό της κατάστημα που δυνητικά μεταφράζεται σε αύξηση των συνολικών πωλήσεων και την μείωση των επιστροφών.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δημόσια έγγραφα

    Δεν έχουν καταχωρηθεί έγγραφα

    Νέα - Ανακοινώσεις

    Δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμα νέα για την επιχείρηση