Ταυτότητα της επιχείρησης
Με παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα όπως λάδι, ξίδι, χυμοί φρούτων, λαχανικά, μπαχαρικά κ.λ.π. δημιουργούμε:
Vinaigrettes με χυμούς φρούτων, Vinaigrettes με μέλι, Σάλτσες με χυμούς φρούτων, Μαρινάτες με αρωματικά βότανα, Συνταγές λουκάνικων από κοτόπουλο, Μαρμελάδες με χαμηλή θερμιδική αξία, και πολλά άλλα μοναδικά γευστικά προϊόντα.
Ο στόχος μου είναι να εξασφαλίσω στους πελάτες μου κερδοφορία, βιωσιμότητα και αύξηση εξαγωγών μέσα από τα παρακάτω εργαλεία:
- Βιομηχανικός σχεδιασμός προϊόντων με απλοποιημένες διαδικασίες για χαμηλότερο κόστος παραγωγής,
- Κατοχύρωση στον ΟΒΙ και σε Διεθνές επίπεδο με στόχο τη δημιουργία προστατευόμενου από ανταγωνισμό περιβάλλον
- Προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας
- Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι ξένων εταιρειών
- Πιθανή δυνατότητα εξαγωγών στο Βέλγιο και Ολλανδία
Απευθύνομαι σε:
- Επενδυτές οι οποίοι θα ήθελαν να χρηματοδοτήσουν τη δημιουργία μιας μεταποιητικής μονάδας αγροτικών προϊόντων.
- Μεταποιητικές μονάδες αγροτικών προϊόντων και αγροτικούς συνεταιρισμούς προσφέροντας συνταγές και τεχνογνωσία για παραγωγή καινοτόμων αγροτικών προϊόντων με αυξημένη προστιθέμενη αξία.
- Εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων παρέχοντάς τους τη τεχνογνωσία και την άδεια παραγωγής καινοτόμων προϊόντων για τους πελάτες τους.
Νέα - Ανακοινώσεις
- 6ΑΠΡΊΛΙΟΣ 15
Εκδόθηκε το πρώτο πιστοποιητικό ημερομηνίας προτεραιότητας από τον ΟΒΙ
- 4ΜΆΡΤΙΟΣ 15
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση επενδυτικής πρότασης για το Hellenic Award. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου κο Δημήτρη Κουτσοθεόδωρο και κο Μιχάλη Δρίτσα για την ανταπόκρισή τους, συμπαράστασή τους, τη βοήθειά τους. Είμαι αισιόδοξη για τα αποτελέσματα και εύχομαι σε όλους από τη Θερμοκοιτίδα που συμμετέχουν καλή επιτυχία.
- 12ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 15
Η ομάδα αναπτύσσεται. Η Ελευθερία Ζιάκκα είναι το νέο μέλος και είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την οργάνωση των δημοσίων σχέσεων. Έχει μεγάλη επιστημονική και πρακτική εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο χώρο. Το ερευνητικό έργο της σχετίζεται με την μελέτη προσδιοριστικών παραγόντων επιτυχίας νέων επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
- 4ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 15
Η γαστρονομία συνεργάζεται με τη χημεία τροφίμων για απαιτητικά γούστα αλλά με χαμηλό κόστος. Ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον σεφ Μιχάλη Σκούρτη μέλους του chef club