ΘΕΑ

Περιεχόμενα

Ενημέρωση για την δυνατότητα συμμετοχής στο Συνέδριο με θέμα: “MIT Global Startup Workshop (GSW)”, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 – 31 Μαρτίου 2023 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου, 2023
Διήμερο συνέδριο με θέμα: “MIT Global Startup Workshop (MIT GSW)” διοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Greek Technology Enterprise Forum”, στο πλαίσιο του 25ου ετήσιου συνεδρίου του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 – 31 Μαρτίου 2023 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη στην Αθήνα.
Το MIT Global Startup Workshop (MIT GSW) είναι ένα ετήσιο συνέδριο που συγκεντρώνει επιχειρηματίες, φοιτητές, επενδυτές και ομάδες ενδιαφερομένων από όλο τον κόσμο για να επιταχύνει το επιχειρηματικό οικοσύστημα της περιοχής υποδοχής. Μέσα από μια σειρά προσαρμοσμένων εργαστηρίων, πάνελ και βασικών ομιλιών το “MIT GSW” στοχεύει να μοιραστεί τις επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες εταιρείες να ξεκινήσουν από το MIT. Το “MIT GSW” οργανώνεται από μια ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών και υποστηρίζεται σθεναρά από το επιχειρηματικό οικοσύστημα του MIT, συμπεριλαμβανομένου του MIT Legatum Center for Development & Entrepreneurship, του Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship και του MIT Regional Entrepreneurship Accelerator Program (MIT REAP). Από το 1998, έχουν πραγματοποιηθεί 22 διεθνή εργαστήρια σε 6 ηπείρους, τα οποία έχουν προσελκύσει συμμετέχοντες από περισσότερα από 70 έθνη.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επιλέξετε τον σύνδεσμο https://gsw.mit.edu/2023/index.php ή/και να αποστείλετε e-mail: gsw-tech@mit.edu
Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ: https://www.eventora.com/en/Events/MIT-GSW2023