ΘΕΑ

Περιεχόμενα

Η ομάδα υποστήριξης

 • Χριστίνα Κουντουριώτη

  Χριστίνα Κουντουριώτη

  Είναι στέλεχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) με εμπειρία στoν τομέα της οικονομικής διοίκησης και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ενώ από τις αρχές του 2014 είναι μέλος της ομάδας υλοποίησης του έργου με τίτλο ”Δημιουργία Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Δήμο Αθηναίων”, που υλοποιείται από το Ε.Β.Ε.Α.. Έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παρακολούθηση όλων των δράσεων της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.).

  Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ έχει εργαστεί και στον τραπεζικό τομέα στη Φρανκφούρτη κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης.

  Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) με ειδίκευση στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (M.Sc) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και κινέζικα.

 • Βασιλική Κωτσού

  Βασιλική Κωτσού
  Ομάδα Υποστήριξης Θ.Ε.Α.

  Είναι απόφοιτη Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης με εξειδίκευση στον κλάδο Πληροφορικής με Πολυμέσα και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα marketing και διοίκησης επιχειρήσεων . Έχει πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο της Πληροφορικής και στο retail. Ασχολήθηκε με τις πωλήσεις των τεχνολογικών μέσων, την αρχιτεκτονική των υπολογιστών, με συστήματα παρακολούθησης και διαχείρισης αποθήκης καθώς και την υποστήριξη πελατών σε προγράμματα Εμπορικής Διαχείρισης.

  Τα τελευταία έξι χρόνια είναι στέλεχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών διατελώντας τα καθήκοντα της στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο οποίο ασχολήθηκε με την προσωρινή εξαγωγή εμπορευμάτων στο εξωτερικό καθώς και στο τμήμα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου . Από το Μάρτιο του 2014 είναι μέλος της ομάδας υποστήριξης της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ως στέλεχος διοικητικής υποστήριξης. Μιλάει αγγλικά.

 • Αργυρώ Βαρδαλά

  Αργυρώ Βαρδαλά

  Η Αργυρώ Βαρδαλά είναι μέλος της ομάδας υποστήριξης της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Βιομηχανικών Προϊόντων και Διαδραστικών Συστημάτων με μεταπτυχιακό τίτλο (MSc). Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα και συνέδρια προώθησης της επιχειρηματικότητας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης σε θέματα Marketing και Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

 • Ελένη Φώτη - BSc, MBA, MSc, PhD cand

  Ελένη Φώτη - BSc, MBA, MSc, PhD cand
  Διευθύντρια Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (www.acci.gr) και Διευθύντρια της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α. www.THEAthensincube.gr).

  Η Ελένη Φώτη είναι Διευθύντρια Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (www.acci.gr) και Διευθύντρια της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α. www.THEAthensincube.gr). Είναι κάτοχος ακαδημαϊκών τίτλων σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μεταπτυχιακό M.Sc στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες), από το ALBA Graduate Business School (Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη – Professional MBA) και από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πτυχίο B.Sc στις Οικονομικές Επιστήμες). Είναι, επίσης, υποψήφια διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Τέλος, είναι υπεύθυνη για ευρωπαϊκά και εθνικά έργα με αντικείμενο την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και την Απασχόληση των Νέων και συμμετέχει σε ευρωπαϊκό αλλά και εθνικό επίπεδο σε ομάδες εργασίας και επιτροπές σχετικές με τα ανωτέρω αντικείμενα. Τηλ. 210-3631317, 210-3382253 e-mail: helfoti@acci.gr